سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کل بازدیدها:----1340838---
بازدید امروز: ----48-----
بازدید دیروز: ----58-----
ایدز - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان
 
 
  • درباره من
    ایدز - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان
    عظیم جان ابادی
    وبلاگ موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران به شماره ثبت 174 واقع در زاهدان با اهداف کاهش آسیب و مواد مخدر ایدز که از جمله کارهای موفق این موسسه افتتاح اولین مرکزDIC(مرگز کذری معتادین )جنوب شرق کشور تحت حمایت معاونت امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی س و ب ادرس مرکز زاهدان خیابان هیرمند شمالی بین هیرمند 47و49که این مرکز توانسته با تحت پوشش قراردادن بیش از 400معتاد گذری در یه سال گذشته در یکی از محله ای محروم شهر زاهدان امارخوب و قابل توجهی از خود به جای گذارد.ضمنا تمام سوالات شما رادر مورد ایدز-اعتیاد-آسیب های اجتماعی- مهارت های زندگی-ترک اعتیاد- جوابگو می باشد. تلفن های تماس:05414508964-09395438549وهمچنین در زمینه ترک اعتیاد و خدمات مشاوره ایی و حمایتی ویژه معتادین در شهر زاهدان به صورت رایگان همکاری مینماید
  • لوگوی وبلاگ
    ایدز - موسسه آسیب های اجتماعی ستایشگران زاهدان

  • پیوندهای روزانه
  • فهرست موضوعی یادداشت ها
  • مطالب بایگانی شده
    انواع مواد مخدر
    ایدز
    ترک اعتیاد
    همایش و کارگاه اموزشی موسسه ستایشگران
    بهداشت و سلامت
    دهان و دندان
    سلامت چشم ها
    کودکان
    داروها
    زنان و بارداری
    بیماری های کلیه
    بیماران دیابتی
    سرطان ها
    خون
    خواب و استراحت
    مراقبت از پا و کمر
    بزرگان علم پزشکی
    گوش حلق بینی - مو
    شناخت بیماری ها
    محیط زیست
    مضرات سیگار
    حجامت
    بیماری قلبی
    صرع
    سلامت روح و روان > آرامش ؛ عصبانیت
    سلامت روح و روان > معلولیت
    اعتماد به نفس و عزت نفس ؛ موفقیت ؛ کمرویی
    فقر بیکاری
    خودکشی
    دختران فراری و فحشا
    طلاق
    آسیب های اجتماعی مراکز غیر دولتی
    سلامت روح و روان > افسردگی ؛ بیماری های روانی
    مهر 1387
  • لینک دوستان من
    وبلاگ تخصصی حضرت معصومه «کریمه اهل بیت »
    عرشیان خاک نشین «شهید مرتضی بصیری»
    کریم اهل بیت
    تنها ترین سردار
    لینک باکس وبلاگ های مذهبی
    عاشقان وصال
    خط سبز
    وصال
    انتظار سبز
    حضرت مهدی عج
    هَل مِن ناصر یَنصُرنی
    خورشید خیبر
    نگاهی نو به فردا
    هرچه می خواهد دل تنگت بگو(مشاوره و مقاله)
    مشکی رنگه عشقه
    ای تشنه لب
    پوست کلف
    عــــشقـــــولـــــک
    اتحادیه دانش آموزی سیستان و بلوچستان
    انجمن طنین تفتان(ملی،مردمی،مستقل)
    .•¤ خانه آرزو ¤•.
    شیعه مذهب برتر Shia is super relegion
    دست خط ...
    فرشتگان رنجور
    ماورای سکوت
    بهترین آرزو هایم تقدیم تو باد.
    دم مسیحائی
    احساس با تو بودن
    گل یخ
    خلوت من
    دل نوشته های یک دختر شهید
    پشت جبهه
    شب مهتابی
    مه نو سفر
    وبلاگ شخصی محمدعلی مقامی
    او برای دم هر ثانیه ام رحمتی بود عظیم!
    نان ، عشق ، موتور هزار
    پلاک هشت
    کجایند مردان بی ادعا؟
    به برادرم مسیح
    کجایید ای شهیدان خدایی
    .:: رویش عشق::.
    در فراق وطنم
    امید آخر
    یک قدم تا پشت خاکریز
    قدرت شیطان
    آقاشیر
    بررسی عوارض استمناء و راه های ترک آن
    دل نوشته های کودک خیابانی
    تام ( تفکر - ایمان - محبت )
    سجاده ای پر از یاس
    تا ریشه هست، جوانه باید زد...
    خلوت تنهایی
    پرسه زن بیتوته های خیال
    فتوبلاگ
    آسیبهای اجتماعی
    آنالیز ریاضی قرآن
    مذهب عشق
    عاشق آسمونی
    .: شهر عشق :.
  • لوکوی دوستان من
  • اوقات شرعی
  • اشتراک در وبلاگ
     
  • وضعیت من در یاهو
  • نجات نوزادان از ایدز
    نویسنده: عظیم جان ابادی سه شنبه 87/2/24 ساعت 5:34 عصر

    نجات نوزادان از ایدز

    خون آلوده به ایدز

    درباره بیماری ایدز آنقدر مطلب نوشته شده که همه افراد کمابیش اطلاعات کافی از این بیماری را در ذهن خود دارند. مقابله با ایدز که از آن با عنوان "طاعون جدید" نام می‌ برند، از زمان ورود به حیطه علم پزشکی، ذهن دانشمندان را به خود مشغول کرده است.

    یکی از راه‌های غیر قابل پیشگیری، انتقال عمودی از مادر به جنین است. در چنین حالتی تنها مداخله سریع پزشکی می‌ تواند باعث نجات جنین از ابتلا به ویروس HIV و تولد نوزادی مبتلا به این بیماری مرگبار شود.

    انجمن بین‌المللی ایدز چندی پیش اعلام کرد نوزادانی که با ویروس HIV آلوده شده اند، در صورتی که قبل از ظهور علائم بیماری یا ضعف سامانه ایمنی، درمان مناسب را دریافت کنند شانس بالایی برای زنده ماندن خواهند داشت.

    مطالعه‌ای روی نوزادان در کیپ تاون و سووتو در آفریقای جنوبی نشان داد نوزادان در صورت دریافت سریع دارو تا 96 درصد شانس نجات خواهند داشت. این رقم در مقایسه با رقم 84 درصدی نجات کودکانی قرار می‌ گیرد که درمان آنها به هر دلیلی به تعویق افتاده است. به‌ عبارت دیگر هرچه دارو درمانی سریع تر آغاز شود، شانس زنده ماندن بیمار تازه متولد بالاتر خواهد بود. این تحقیق با حمایت مالی و معنوی انجمن ملی آلرژی و بیماری های عفونی ایالات متحده انجام گرفته است.

    به‌ طور تخمینی 2 میلیون و 200 هزار کودک به ویروس HIV آلوده هستند و سالانه 600 هزار مورد آلودگی جدید به این ویروس مرگبار در کودکان اتفاق می ‌افتد. بدون انجام دارو درمانی نیمی از این نوزادان آلوده به ویروس HIV تا قبل از جشن تولد 2 سالگی شان از بین خواهند رفت.

    دکتر الیاس زرهونی مدیر مؤسسه سلامت ملی ایالات متحده، در یک کنفرانس که به خاطر ارائه نتایج مطالعه فوق برگزار شده بود به رویترز می ‌گوید: "در کودکان مبتلا به عفونت HIV اغلب طی نخستین سال زندگی شان با پیشرفت برق آسای بیماری روبه‌رو می ‌شویم که به خاطر سامانه ایمنی درحال تکامل و حساسیت آنها نسبت به سایر بیماری های عفونی خطرناک است."

    او می ‌افزاید:"این نخستین مطالعه تصادفی بالینی بود که نشان داد اگر نوزادان تا قبل از3 ماهگی تحت درمان قرار گیرند، وضعیت بهتری در مقایسه با نوزادانی خواهند داشت که با تأخیر درمان شده‌اند."

    در این تحقیق 337 نوزاد که 6 الی 12 هفته از تولدشان گذشته بود مورد مطالعه قرار گرفتند. فرضیه تحقیق این بود که آیا درمان با داروهای ضد ویروسی در یک دوره زمانی معین پیشرفت بیماری را کند می ‌کند یا خیر؟ پزشکان امیدوار بودند که درمان زود هنگام، امکان تکامل سامانه ایمنی بدن نوزاد را فراهم کرده و احتمالاً به کودک اجازه می ‌دهد تا در یک دوره زمانی تحت درمان نباشد و سختی درمان مداوم را تحمل نکند.

    مراقبت از کودکان آلوده بهHIV با مشکل بغرنجی روبه‌رو است و آن اینکه، سامانه ایمنی کودکان در خلال سال اول تولد به نمو کامل نرسیده است. این مسئله کودکان را به شدت نسبت به پیشرفت سریع و برق آسای بیماری‌های گوناگون مستعد می ‌سازد و می ‌تواند با مرگ کودک همراه باشد.

    در حال حاضر استاندارد مراقبت از بیماران مبتلا به HIV در بسیاری از کشورهای دنیا بر مبنای درمان نوزادان با داروهای ضد ویروسی است، اما این ‌کار همواره بعد از ظهور علائم ضعف سامانه ایمنی صورت می‌ گیرد.

    در بیانیه سازمان پزشکان بدون مرز آمده است:"کودکان قربانیان خاموش همه گیری جهانی ایدز هستند.از بین کودکان مبتلا، 9 تا 10 کودک، بیماری را از طریق مادر خود در دوران بارداری، تولد یا شیردهی دریافت کرده‌اند."

    پزشکان بدون مرز می افزایند: "حدود 87 درصد کودکان مبتلا به HIV در نواحی جنوبی صحرای بزرگ آفریقا زندگی می‌ کنند که از دریافت خدمات بهداشتی حداقل هم محروم هستند. از 540 هزار کودکی که به تازگی در سال 2006 به این بیماری مبتلا شده‌اند، 470 هزار نفر در آفریقا زندگی می ‌کنند. تنها 700 نفر از این کودکان در اروپا یا آمریکای شمالی ساکن هستند."

    بیانیه مذکور توضیح می‌ دهد: "انتقال عمودیHIV از مادر به جنین تقریباً در کشورهای مرفه و پیشرفته از بین رفته است، چرا که داروهای ضد ویروسی برای مادران باردار مبتلا و نوزادانی که تنها چند ساعت از تولدشان گذشته، تجویز می ‌شود. میزان انتقال HIV از مادر به جنین در کشورهای ثروتمند زیر یک درصد برآورد شده است، در حالی‌که این رقم در کشورهای فقیر آفریقا 25 تا 45 درصد است."

    علیرضا آشوری


        نظرات دیگران ( )

  • جلوگیری از سرایت مادر به فرزند Transmission to child Prevention
    نویسنده: عظیم جان ابادی چهارشنبه 86/9/14 ساعت 12:32 صبح

    جلوگیری از سرایت مادر به فرزند Transmission to child Prevention of Mother 

    انتقال HIV از مادر مبتلا به HIV به فرزند متولد نشده در سه مرحله ی اصلی اتفاق می افتد

    : وقتی مادر باردار است ، زمان تولد یا هنگام شیر دهی .

    انتقال در 25% تا 40% بدون درمان پیشگیرانه رخ می دهد . دو رژیم داروئی برای
    جلوگیری از انتقال مادر به فرزند در دسترس است . درآفریقای جنوبی رژیم رایج ، مصرف Nevirapine می باشد که معروف به NVP یا Viramune است و قرصی است که بانوان حین زایمان مصرف می کنند و به نوزاد بین 24 تا 72 ساعت بعد از تولد تجویز می شود . اگر مادر در طول دوران بارداری AZT مصرف کند و از شیر دهی هم خودداری کند ، میزان انتقال تا 10% کاهش می یابد . داروهای دیگر نیز برای جلوگیری از سرایت از مادر به فرزند در حال تهیه هستند . یک برنامه PMTCT موثر شامل : تامین مشاوره و آزمایش آگاهانه ، تهیه دارو و مشاوره با زنان در مورد تغذیه نوزاد ( بدون شیر مادر) می باشد .
    ارتباط اعتیاد یا مصرف مواد با اچ.آی.وی / ایدز چیست ؟
    مواد روانگردان از دو جهت ممکن است فرد را در معرض ابتلاء به اچ.آی.وی ایدز قرار دهند :
    1. اختلال در قوه ادراک : در این مورد هیچ تفاوتی ندارد که ماده مخدر ( مثل هروئین ، تریاک ) ، محرک  ( مثل اکستازی = اکس ) توهم زا ( مثل حشیش ، گرس ، علف ) یا انواع دیگر موادی ( مثل مشروبات الکلی ) باشد که مورد سوء مصرف قرار می گیرند . موقعی که قوای ذهنی انسان مختل باشد ممکن است رفتارهای پر خطری مانند انجام یک رابطه جنسی بی محابا انجام دهد که او را در معرض ابتلاء به اچ،آی.وی قرار دهد . طبق آمار رسمی بیش از 4 میلیون نفر در کشور به مصرف انواع مختلف می پردازند . در ضمن افرادی که در اعتیاد غرق شده اند مطمئنا به بروشورهای پیشگیری از ابتلا و انتقال اچ.آی.وی / ایدز توجهی نخواهند کرد . و راهکارهای برخورد با آنها تخصصی است .
    2. استفاده از سرنگ مشترک در اعتیاد تزریقی : استفاده از سرنگ مشترک یا هرگونه ابزار تزریقی دست ساز ( پمپ ، لوله و... ) برای تزریق مواد فعلا در کشور ما بیشترین خطر را در انتقال اچ.آی.وی دارد . در حال حاضر بیش از        400000مصرف کننده تزریقی مواد ( بویژه هروئین و مرفین ) در کشور وجود دارد که تخمین زده می شود حدود 40000 نفر آنان به اچ.آی.وی دچار شده باشند .
    فعلا بیشترین افراد مبتلاء به اچ.آی.وی / ایدز ثبت شده در کشور ما مصرف کنندگان مواد تزریقی هستند ( حدود 51 درصد ) .
     درمان
    داروهای ضد رتروویروس ( َARV ) نخستین روش درمان HIV می باشند . ARV ها یکی از دو آنزیم ضروری برای تکثیر HIV را مهار میکند . داروهای ضد ویروسی ، AIDS/ HIV را علاج قطعی نمی کنند اما زندگی مبتلایان به HIV را طولانی می کنند . این ضد ویروس ها داروهایی هستند که جلوگیری می کنند از رونویسی tranase reverse و پروتناز که دو آنزیم ضروری برای تکثیر HIV هستند . 3 دسته داروهای  ضد ویروسی برای استفاده عمومی وجود دارد : شبه نوکلئوزیدهای مهار کننده – مهار کننده های غیر نوکلئوزیدی و مهارکننده های پروتناز
    . مهارکننده های پروتناز  
    یک نوع ضد ویروس هستند که تکثیر HIV را متوقف می کنند . آنها قسمتی از HIV  را که آنزیم پروتناز نامیده می شود ، مهار میکنند . وقتی آنزیم مهار شد HIV ، نسخه های ناقصی از ویروس می سازد که نمی توانند یاخته های جدیدی را آلوده کند . مطالعات نشان می دهد که ترکیب کردن این دارو با حداقل دو نوع داروهای ضد ویروسی دیگر می تواند بار ویروسی ( مقدار HIV در خون ) را کاهش می دهد و میتوانند تعداد cell -        T
    ها را افزایش دهند ( سلول 4 CD )
    . بادارنده های غیر نوکلئوزیدی ترانسکریپتاز معکوس
    یک دسته داروهای ضد ویروسی می باشند که تکثیر HIV را به وسیله دخالت در یک آنزیم حیاتی ویروس کاهش می دهد . این آنزیم برای HIV ضروری است تا ماده ژنتیک خود را درون یاخته ها ترکیب کند . داروهای NNRTI عبارتند از:
    delavirdine ، nevirapine ،efavirenza
    . شبه نوکلئوزیدها
    . نظیرهای نوکلئوزیدی مهار کننده ترانسکریپتاز این آنزیم HIV را مورد هدف قرار می دهند و از تبدیل RNA ویروس به DNA ویروسی جلوگیری می کنند ( داروهایی مانند      AZT ،ddl ، tc 3 )


        نظرات دیگران ( )

  • پیشگیری پس از مواجهه Post exposure Prophylaxis
    نویسنده: عظیم جان ابادی چهارشنبه 86/9/14 ساعت 12:31 صبح

    پیشگیری پس از مواجهه Post exposure Prophylaxis  

     

    برنامه ای شامل چند داروی ضد ویروسی است که چندین بار در روز پس از تجاوز جنسی یا

     

    مواجهه شغلی مصرف می شوند . این داروها باید حداکثر در 72 ساعت پس از مواجهه شروع

     

    شوند تا از آلوده شدن فردی به HIV جلوگیری شود . قبل از شروع  استفاده از PEP یک

    آزمایش HIV باید گرفته شود تا وضعیت فرد تعیین شود . اطلاعات و مشاوره باید به فرد داده

     

    شود تا وی را قادر به فهمیدن داروها ، لزوم تحمل و پیگیری ، لزوم تماسهای جنسی سالم تر و

     

    آزمایش های HIV بعدی بکند.

     


        نظرات دیگران ( )

  • راههای پیشگیری
    نویسنده: عظیم جان ابادی چهارشنبه 86/9/14 ساعت 12:30 صبح

    راههای پیشگیری

     

    برخلاف اینکه اچ.آی.وی برخلاف برخی ویروسهای بیماری زای سرماخوردگی یا اسهال را ه

     

    انتقال محدودی دارد پیشگیری از آن با رعایت برخی اصول آسان است .

    Abstinence

     تقوا و خویشتن داری – پرهیز از هرگونه تماس جنسی پیش از ازدواج رسمی

    Be Faithful

     وفاداری – پایداری به تک همسری و حریم خانواده

    Continuous Condom Use

    کاربرد مداوم کاندوم – استفاده از کاپوت در هر بار تماس جنسی ( و باهر نوع شریک جنسی یا همسر )

    Drug avoidance

     پرهیز از مصرف مواد و اعتیاد – هر گونه مواد روانگردان ، توهم زا ، شادی آور ،محرک و مخدر حتی برای یک بار

     

    و این که همیشه از وسائل شخصی مخصوص خودتان ( مسواک ، تیغ ، ریش تراش و... )

     

    استفاده کنید


        نظرات دیگران ( )

  • آیا در آرایشگاه ها امکان سرایت وجود دارد؟
    نویسنده: عظیم جان ابادی چهارشنبه 86/9/14 ساعت 12:30 صبح

    آیا در آرایشگاه ها امکان سرایت وجود دارد؟

    تراشیدن مو ، خالکوبی ، تاتو ، سوراخ کردن گوش که در آن شرایط سترون سازی کامل

    رعایت نشود ممکن است موجب سرایت اچ.آی.وی و سایر ویروسهای خطرناک از یک فرد

    مبتلاء به دیگران شود . در این موارد لازم است مشابه اقدامات پزشکی از وسایل یکبار

    مصرف ( مانند تیغ ) برای هر فرد استفاده شود یا ابزارها به طور کامل سترون شوند .

    توصیه می شود هر فرد هنگام مراجعه به آرایشگاه ها وسایل شخصی خود را به همراه ببرد (

    تیغ ، قیچی ، شانه ، حوله و...) تا از سرایت ایدز و سایر بیماریهای عفونی جلوگیری شود .

    اپیلاسیون ( کندن موها ) ممکن است موجب آسیب به پوست و ایجاد زخم های بسیار ریز در

    محل کنده شدن موها بکند ، بنابراین بهتر است از وسایل یکبار مصرف برای آن استفاده شود .


        نظرات دیگران ( )

    <   <<   6   7   8   9   10   >>   >

  • لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • ویژه نامه شهادت امام حسن مجتبی با بیش از 100 مطلب
    ادرس جدید سایت
    کپسولهای ترک اعتیاد، بلای جان معتادان
    کتامین
    روشهای نوین ترک سیگار
    [عناوین آرشیوشده]